Välj rätt konferensanläggning

Människor i möteHitta rätt konferenslokal

Funderar ni på att hålla er konferens i Umeå så finns det gott om möjligheter och spännande lokaler att välja bland, som passar både det mindre och större sällskapet. Centralt eller i utkanten, nytt och fräscht eller gammalt och anrikt. Det finns lokaler som passar just er planerade konferens i Umeå.

Umeå är Norrlands största tätort och kallas ofta för björkarnas stad eftersom att man valde att plantera björkar längst stadens alla gator som ett slags brandförsvar, då staden tidigare brunnit ner till grunden. Universitetsstaden som röstats fram som Europas kulturhuvudstad lockar många företag, från norr till söder, att hålla sin konferens i Umeå. Här kan ni konferera och bo på herrgård eller välja att hålla er konferens centralt på kombinerat spa och konferensanläggning med många alternativ från allt där emellan.

En konferens i Umeå ger er en försmak på det norrländska lugnet kombinerat med en ivrig hunger och framåtanda. Innan ni bestämmer er för var ni vill hålla er konferens i Umeå är en god idé att fundera på om ni söker efter några teambildning aktiviteter på plats. Det finns nämligen ett stort utbud av aktiviteter som ni kan få hjälp med att styra upp via konferensanläggningen. Planerar ni för en endagars eller längre konferens i Umeå så finns det både enkla konferenslokaler att hyra men också större konferensanläggningar med inkluderat boende. Behöver ni hjälp med planeringen av er konferens i Umeå så finns det arrangörer som hjälper er att skapa en affärsmässig helhetslösning utifrån era behov och er budget.

Ett företag min arbetsgivare använt sig av och som jag kan rekommendera är www.konferens-umeå.se

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress